GBT doet niet meer mee in raadswerkgroep zwembaden

0
693

Gemeentebelangen Twenterand (GBT) heeft zich teruggetrokken als lid van de raadswerkgroep zwembaden. Die werkgroep werkt een voorstel over de toekomst van de zwembaden in Twenterand nader uit.

Namens GBT zou Marcus Elzinga in de werkgroep zitting nemen. Hij was aanwezig bij één bijeenkomst. Daarbij zou een discussie zijn ontstaan over de inbreng van het plan dat GBT eerder in de raad ook had aangedragen. „Dat voorstel is niet door de raad aangenomen”, aldus voorzitter Jan Kuilder (CDA) van de raadswerkgroep. „We gaan dat niet nogmaals bespreken.”

Belangrijkste reden om uit de werkgroep te stappen had volgens GBT-raadslid Mark Paters een andere reden. „De leden van de werkgroep moesten zich conformeren aan het raadsvoorstel. En dat zou gek zijn voor ons, want wij hadden immers in de raad tegen dit plan gestemd. Daarom wilden wij het plan als basis nemen. Dat was voor de anderen niet voldoende.”

De raadswerkgroep komt waarschijnlijk volgende week met een plan van aanpak en ook hoe richting burgers gaat worden gecommuniceerd. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier