Frank Dekker uit Westerhaar op de voet volgen: WESTERHAAR – ROME

0
2227

c2a547e4-30d7-4774-9f5a-5d6f86840ebc.jpgDe paden op de lanen in…..Frank Dekker (43) is vanmorgen vertrokken naar Rome te VOET! Hij volgt de pelgrimsroute via het pieter pad.
Gewapend met tent en de hoogstnodige benodigdheden (toch 14kg) vertrok hij vanmorgen vanuit zijn woonplaats Westerhaar-Vriezenveensewijk.
In 2012 Liep frank Santiago de Compostella en ook de Nijmeegse vierdaagse werd al eens bedwongen.
Ondanks het uitlopen van de Nijmeegse vierdaagse, heeft zo’n vierdaagse niet zijn voorkeur, haasten om ergens te komen en verplicht aantal km per dag is niet wat Frank zoekt in het wandelen. Op pad zijn geeft hem rust en bezinning, genoeg tijd om na te denken en nieuwe mensen te ontmoeten. Daarbij houd hij van reizen en kom je natuurlijk de mooiste natuur en cultuur tegen onderweg.
Dat Frank een ondernemer in hard en nieren is wisten jullie natuurlijk al, voorheen had hij een vishandel (nu vishandel Oude Voshaar), hij heeft een eigen stal en constructiebedrijf en ontwierp de Fautuin. Toch kan hij het onderweg ook niet laten: Raszuivere entrepreneur als hij is heeft hij ook nu alweer een nieuwe uitvinding mee onderweg; Crossed Keys (Het symbool van een pelgrim onderweg naar Rome) wil je daar meer over weten dan kun je die vinden op de Facebook pagina: Crossed keys.
Je maakt natuurlijk heel wat mee onderweg, hoe ver hij is en wat hij  allemaal meemaakt onderweg kun je vanaf vandaag volgen via WesterhaarDigitaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier