Fractievoorzitter Couzijn Bos treedt terug als fractievoorzitter

0
620

Met ingang van heden treedt Couzijn Bos terug als fractievoorzitter van het CDA Twenterand.
Hij ziet zich hiertoe gedwongen omdat hij door persoonlijke omstandigheden geen kans meer ziet zijn taak als fractievoorzitter op een verantwoorde wijze uit te voeren. Aan de ene kant was er het teleurstellende resultaat van de gemeenteraadsverkiezingen, en de vorming van de nieuwe coalitie met GBT. Zijn persoonlijke beleving hierover was anders dan die van de fractie die vanaf de verkiezingen had aangegeven om open te staan voor alle opties en partijen.
Couzijn is vier jaar lid van de gemeenteraad en gedurende het laatste jaar als fractievoorzitter.

Couzijn, die als CDA-raadslid aan blijft, draagt zijn functie van fractievoorzitter over aan de heer Jan Kuilder. Deze is door de fractie unaniem gevraagd om fractievoorzitter te worden. Hij zal deze taak met ingang van heden op zich nemen.

De fractie en het afdelingsbestuur van de CDA Twenterand hebben begrip voor het besluit van Couzijn Bos en zijn hem erkentelijk voor wat hij als fractievoorzitter en lijsttrekker tot stand heeft gebracht in de achterliggende periode. De fractie is tevens content met het feit dat hij als CDA-raadslid zich wil blijven inzetten.
De fractie en het bestuur van het CDA Twenterand willen werk maken van het gesloten coalitieakkoord en zich blijvend inzetten voor de belangen van de inwoners van Twenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier