Fotoboekje Jubileum 125 Jaar Westerhaar-Vriezenveensewijk

1
1042

br.jpgWe krijgen hele leuke reacties op het foto-album dat door Sint en zijn Pieten werd rondgebracht bij ieder adres in Westerhaar. Als er per abuis toch een adres werd overgeslagen, dan werd alsnog een exemplaar bemachtigd en bij Tankservice Haarhuis een exemplaar opgehaald.

Natuurlijk werd er door het bestuur veel aandacht geschonken aan de samenstelling van het album en moesten er uiteraard ook keuzes worden gemaakt. Nu werden wij er recentelijk op gewezen dat de door de Brandweerclub Twente georganiseerde dag op 4 september 2010, met medewerking van verschillende hulpdiensten en gelieerde organisaties, niet in het album werd opgenomen. Spijtig genoeg werd deze dag vergeten en is het ons achteraf een raadsel waarom niemand van ons ‘achtkoppige’ bestuur dit heeft gesignaleerd. Vermoedelijk werd dit mede veroorzaakt door het feit dat Stichting 125 jaar Westerhaar bij de organisatie van dit leuke evenement in het geheel niet betrokken is geweest.
Vergissen is menselijk, maar…………gelukkig zijn de foto’s niet verloren gegaan en nog altijd te bewonderen in het fotoalbum van WesterhaarDigitaal.nl onder jaar 2010. Om deze dag nog een beetje ‘opnieuw te beleven’, kunt u op de foto klikken.

Stichting 125 jaar Westerhaar

Introductie scheiding

br.jpg

1 REACTIE

  1. dag, in westerhaar is een mooi foto album verspreid, ik werk al jaren in westerhaar maar woon er niet. zou wel erg graag ook zo’n mooi album ontvangen, (sta er ook nog in) bvd
    met vriendelijke groet,
    Annette

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier