FLINKE UITGAVEN WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK

10
1062

WESTERHAAR – Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor om ruim 1,1 miljoen euro (1.144.000) uit te trekken voor een mega-operatie in Westerhaar-Vriezenveensewijk.
Het gaat om de aankoop en herhuisvesting van de postduivenvereniging De Zilvermeeuw en de tandartsenpraktijk, het woonrijp maken van het gebied rond het nieuwe Haarhuus en het bouwrijp maken van het noordelijke deel van de Oranjestraat voor de nieuwe brede school in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Verder wordt 49.000 euro beschikbaar gesteld voor een onderzoek door ICS Adviseurs voor een betere exploitatie van Kulturhuis De Klaampe in het dorp.

Introductie scheiding

 

10 REACTIES

 1. 1,1 mijloen voor het verhuizen van 2panden??? welke zeker niet aan hun lokatie gebonden zijn vindt ik wel heel veel geld hoor. En dan hebben we het nog niet over de bij 50.000 die men wil uitgeven aan een onderzoek naar de betere exploitatie van de Klaampe slaat werkelijk alles gemeente is druk bezig met verkwisting van burger gelden. Dit MOET een halt toegeroepen worden.

 2. Zolang de huidige beheerder op de Klaampe blijft word het nooit wat, die heeft zijn loon wel dus hoeft hem niet zo druk te maken. Wat die 2 panden betreft ?? Die 25 leden van de betreffende duivenvereniging kunnen ook samengaan met die aan de schapenweg en die tandarts kan ook in het voormalige schoolgebouw aan de marijkestraat. Beter is om te investeren in een onderhoudsvrije voetbalveldje bij bijv, de toekomstige brede school of aan de Wilgeroosstraat waar de jeugd samen kan komen. Ook zou een kunstgrsveld bij de plaatselijke voetbalvereniging welkom zijn.

 3. die 49.000 voor dat onderzoek is niet nodig! je moet gwoon dat volk wat dr nu ziet wegtrappen en dr is ander volk op zetten!

 4. @shops die 1,1 miljoen is ook voor het bouwrijp maken van de grond, dat kost natuurlijk ook een bult geld voor de grote oppervlakte die ze nodig hebben.
  Ben het verder wel met je eens

 5. die 1,1 is niet alleen voor het verhuizen van 2 panden, het bourijpmaken, maar ook voor het woonrijp maken van het gebied rond het nieuwe Haarhuus.

 6. @ricardo wat is er mis met de beheerder, als je zo grote mond moet je ook zeggen wat er mis mee is. Maar de westerhaarse bevolking wil ook niks, er wordt genoeg georganiseerd in de klaampe.

 7. Ook ik durf hier wel even een stukje op te zetten.
  Moedeloos word je van mensen die elke keer de klaampe afkraken.
  @remi misschien kun jij beheerder worden dan zijn we misschien wel van alle problemen af
  en @ricardo Je word bedankt dat je er zo over denkt . ik zelf werk er als vrijwillliger en met alle plezier . de mensen wat er werken doen er alles aan om het maar goed te laten lopen en alles maar te organiseren maar zoals dietdiet als zegt dat de mensen van de westerhaar bijna niets willen is helemaal waar.Ze komen nergens op af en dus ligt het niet aan de mensen in de klaampe
  En als jij denkt dat alle mensen er maar weg moeten dan moet je zelf maar een keertje meelopen en zien hoe het allemaal daar in zijn werk van.
  Mensen die zulke opmerkings maken kunnen meestel zelf heel weinig en hebben twee linker handen.
  Dus hou op met oordelen over de klaampe als je nergens verstand van hebt

 8. Wat betreft dat de mensen hier in Westerhaar niks willen is gelul!!
  Er word wel eens wat georganiseerd.. Maar dan is het voor de kleine knip bijna niet betaalbaar. Kijk maar naar het Sinterklaas feest, Was voor menig mens een rib uit hun lijf!! En wat betreft de jeugd.. Ja laten ze daar maar wat meer voor doen… Hoe lang wacht Westerhaar al op iets voor de jeugd? En ja die beheerder van de Klaampe is ook niet bepaalt klantvriendelijk!! Dat neemt niet weg Lucette dat iemand anders zn mening niet mag zeggen … Alleen omdat ik zie hier dat collega,s zich hier verdedigen.

 9. @Tukkertje: de sinterklaasavond kost máár 10 euro, met kortingskaartje van school, 7,50.
  In andere steden/dorpen kon de prijs van 1 kaartje wel 35 euro zijn! Dus dat viel nog wel mee.
  Verder is het best wel zo, dat als er iets georganiseerd wordt, er niet zo veel mensen op af komen, als je hoopt. Mensen zeggen vaak dat ze komen, maar dan komen ze op de 1 of andere manier toch niet. Als jij gaat, ga ik ook, maar als die of die gaat, dan ga ik niet… ons kent ons..
  maar dan moet ik mensen wel gelijk geven, het ziet er allemaal niet uitnodigend uit. Ik zal er niet snel even naar binnen schuiven om een gezellig glaasje te drinken..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier