Feestweek Westerhaar-Vriezenveensewijk.heeft een gevarieerd programma

0
833

foto-kermis-nieuwe-terrein-kopie.jpgOranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft een gevarieerd programma voor de feestweek samengesteld
Op zondag 5 juni gaat de feestweek van start met een kerkdienst i.s.m. de plaatselijke kerken. Het thema is Vliegen(s) vluch(t). De dienst begint om 19.00 uur en staat onder de leiding van drie predikanten Drs. Eerdink, Ds. Den Braber en Ds. Witmer en wordt begeleid door een koor samen gesteld uit de drie kerken. Na afloop koffie en cake /krentenbrood.
Op woensdag 8 juni begint de kermis om 13.00 uur. Er zullen weer verschillende attracties en gokspellen aanwezig zijn. In de tent is er ’s middags vanaf 14.00 uur tot ‘s avonds 22.30 uur een ondernemersbeurs met verschillende stands van plaatselijke ondernemers.

Introductie scheiding

Op donderdag is er eerst vanaf 13.30 uur een ouderenmiddag met conferencier Hans Nieboer en accordeonclub Enschede. De kermis begint om 15.00 uur. ’s Avonds speelt de band 5 star party state, een coverband uit de regio met een veelzijdig repertoire van bekende en nieuwe hits. Vrijdagmiddag start de bingo om 14.00 uur. De tent is om 13.30 uur geopend. Er zijn mooie prijzen te winnen. De attracties zullen vandaag om 15.00 uur beginnen te draaien. De Perfect show band zal er deze avond een gezellie boel van maken. De band bestaat uit 6 personen. 5 Muzikanten en een geweldige zangeres. Onder de instrumenten die ze bespelen zijn ook blaasinstrumenten. Om 23.00 uur is er een spectaculair vuurwerk. De week wordt op zaterdag afgesloten met ’s middags een playbackshow voor de jeugd. Het begint om 14.00 uur. Opgave kan bij Vera Wessels. Mailadres: verawessels66@hotmail.com of bij de juf of meester van jullie school. ‘s Avonds is DJ Toronto met een fantastische drive-in show. De kermis begint deze dag om 13.00 uur. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Oranjestraat.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier