Feestweek met kermis, bonte avond en muziek

0
916

logo-oranjevereniging.jpgDe Oranjevereniging houdt van 25 tot en met 28 mei de jaarlijkse feestweek in Westerhaar-Vriezenveensewijk, inclusief kermis op het terrein aan de Rozenstraat.

De kermis begint woensdag 25 mei om 13.00 uur.

Die dag staan ’s avonds in de feesttent onder meer optredens van de North Hill Countrydansers en het dweilorkest van muziekvereniging Soli Deo Gloria op het programma. Een dag later draait de kermis weer vanaf 15.00 uur.

De bonte avond in de feesttent begint donderdag om 20.00 uur, gepresenteerd door Joris en Miep Dingemans. Iedereen die een stukje wil opvoeren kan zich gratis opgeven bij Carolien Alberts (calberts@home.nl of telefoon 0546 – 65 91 66) of Sonja Slot (sonjaslot@hotmail.com).

Woensdag-PIEK-dag

Introductie scheiding

Nadat vrijdag 27 mei rond 15.00 uur het lunapark is geopend, volgt die avond in de feesttent ook nog een festijn met Nederlandstalige muziek, waarbij artiesten onder wie Frank van Etten, Jordy en Davy van Well optreden. De toegang is hierbij gratis. Vervolgens wordt er rond 23.00 uur nog vuurwerk afgestoken, aangeboden door de Oranjevereniging.

De slotdag begint al om 13.00 uur met de opening van de kermis, waarna een uur later een miniplaybackshow wordt gehouden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook zijn hierbij prijzen te verdienen. Op de laatste avond is er nog een feest waarbij de muziek wordt verzorgd door de band ‘High Limit’, die de feesttent in Westerhaar al eens vaker op zijn kop heeft gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier