Feestelijk vliegerjaar voor Stichting Vliegerfeest Twente(rand)

0
1419

2018.jpgNet als voorgaande jaren organiseert Stichting Vliegerfeest Twente(rand) ook dit jaar het Nieuwjaarsvliegeren Twenterand. Op zaterdag 27 januari vindt alweer de 5e editie plaats bij De Johanneshoeve te Westerhaar.
De insteek van het nieuwjaarsvliegeren is om het nieuwe vliegerjaar te openen en gezellig een dag samen te gaan vliegeren met allerlei soorten en maten vliegers.
Veel vliegeraars zijn in de winter bezig nieuwe creaties te maken voor komend vliegerseizoen en de eersten zullen zaterdag al te zien zijn.
Veel mensen verwachten niet dat er ook in de winter gevliegerd wordt, maar de organisatie nodigt u uit om met eigen ogen de mooie creaties te komen aanschouwen.
Er kan gratis gebruik gemaakt worden van de zaal en toiletten van de Johanneshoeve en er wordt koffie, glühwein, chocolademelk, frisdrank en de beroemde krentenwegge van bakker Schipper verkocht. U bent zaterdag vanaf 10.30 uur van harte welkom bij De Johanneshoeve, Dalweg 39 te Westerhaar. De toegang en parkeergelegenheid is gratis

De organisatie viert niet alleen het lustrum, maar ook dat ze voor 2018 een terrein hebben gevonden om het 8e Int.Vliegerfeest Twente te organiseren. Zalencentrum Spalink in Geesteren stelt hun terrein beschikbaar en de voorbereidingen zijn al in volle gang. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld om hun geweldige creaties te tonen.

Meer informatie over Vliegerfeest Twente is te vinden op www.vliegerfeesttwente.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier