Family Fit Westerhaar opent sportweek bij basisschool CNBS Windesheim

0
1422

dsc01902.jpgMaandag 23 april is op basisschool CNBS Windesheim te sibculo de Nationale Sportweek geopend. Dit is gebeurd door middel van een heuse openingsdans op het schoolplein van de basisschool. Deze werd voorgedaan en begeleidt door Family Fit sport- en bewegingscentrum medewerker Esther Stegeman. Zoals op de foto’s kan worden gezien werd er enthousiast meegedanst door de fanatieke kinderen. Ook de leraren lieten zich niet onbetuigd.
De Nationale Sportweek is de week van het jaar waarin sport in Nederland extra onder de aandacht wordt gebracht.

Introductie scheiding

Sport en bewegen is leuk om te doen en kan erg gezond zijn. Daarnaast heeft sport en bewegen ook andere functies zoals integratie en het opdoen van sociale contacten. Toch zijn nog steeds niet genoeg Nederlanders voldoende sportief actief. Daarom is de Nationale Sportweek in het leven geroepen. Om nogmaals, heel nadrukkelijk te laten zien, wat de sport in Nederland allemaal doet, hoe leuk het is om te sporten en hoe belangrijk het is om alleen of samen met anderen sportief actief te zijn.
Ook bij Family Fit is dit mogelijk. Voor jong en oud hebben wij diverse mogelijkheden om te kunnen sporten. Zo is er voor de jeugd bokstraining en streetdance. Voor volwassenen hebben we diverse groepslessen zoals spinning, zumba, of body pump. Iedereen is dan ook welkom om eens langs te komen voor een gratis proefles, of om te informeren naar de mogelijkheden voor u. Kijk eens op onze website www.family-fit.nl of bezoek ons sportcentrum aan de Sibculoseweg 26a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier