OPTREDEN VAN BART & ALEX

Zaterdag avond 16 februari geweldig uit je dak gaan ? Ja… dat kan vanaf 20.30 uur in café Holthuis aan de Hoofdweg 79 in Westerhaar.

Het akoestische feest duo Bart en Alex zijn absolute fenomenen want ze hebben nog nooit verzuimd om van hun optreden een gigantisch feest te maken en kunnen dan ook in no time de gehele tent op de kop zetten.

Twee gezellige en sympathieke mannen. Twee muzikanten die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn maken met gitaar, cajón, enthousiasme en tomeloze energie een feest die zijn weerga niet kent. En jawel, de een heet Bart, de ander Alex. Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van Mumford and Sons naar Country Roads, en alles daar tussenin.

Bart zingt en speelt gitaar. Alex slaat op de cajón, tamboerijn, koe-bel, bekkens en op alles wat er verder aan hem voorbijkomt.

In de zomer van 2015 behaalden ze met hun eigen nummer “Vriendschap” de 3e plaats in de landelijke Itunes top 40 en alleen al afgelopen jaar stonden ze op grote festivals zoals FestyLand, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten en 7th Sunday.

Kortom een gezellige zaterdag avond Gratis entree.

16 februari 2019
20:30 — 00:00 (3h 30′)

holthuis

Zet in je agenda