Randrock 2018

Nog een kleine twee maanden en dan staat de 16e editie van Randrock op het programma. Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei tussen 13.00 en 1.00 uur is het centrum van Vriezenveen weer één groot festivalterrein. Randrock komt dit jaar met o.a. Maan, bekend geworden als winnend finalist van The Voice of Holland. Ze behaalde meteen een gouden plaat met ‘Perfect World’ geproduceerd door Hardwell. Ook VOF de Kunst is present in Vriezenveen met genoeg repertoire voor jong en oud. Voor de kleintjes komt Brandweerman Sam, die zorgt voor een fantastische show met vrolijke muziek, dans en humor. Ook een meet & greet is mogelijk!

Sweet 16 tijdens 16e editie

Randrock viert de 16e editie van het familiefestival in het thema Sweet16. De oplettende fan heeft dit natuurlijk al lang gezien in de verschillende social media uitingen. Sweet16 is een fenomeen overgewaaid uit Amerika, waar voornamelijk meiden hun 16e verjaardag uitbundig vieren. Met veel toeters, bellen en vooral veel roze. En vooral het roze laat Randrock dit jaar zien. Vanzelfsprekend met een knipoog naar de ‘stoere feestgangers’ van het festival.

Wat staat er nog meer op het programma?

Een reünie van de Vriezenveense symphonische metalband Dragonfly zorgt voor de nodige rock op het festival. Vijf vrouwen brengen de sixties weer tot leven. Deze vrouwenband The Bluebettes zingen en spelen op geheel eigen wijze de hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin en Nancy Sinatra. Coverband Coldplace van Coldplay kan ook niet ontbreken tijdens deze feestelijke editie. De band ‘Firkin’ reist voor dit festival vanuit Hongarije af naar Vriezenveen om er een feest van te maken met Ierse folkmuziek. De DJ’s Vance Ventura, Ziggy en Glenn Valley sluiten het festival af.

Meer…

En er is meer! Randrock komt nog met meer namen en belooft ook nog iets spectaculair nieuws aan te kondigen. Houd de krant en de social-accounts van Randrock in de gaten!

10 mei 2018
13:00 — 01:00 (12h)

Tilanusplein

Zet in je agenda