Ernstige aanrijding op N36

0
666

img_1673_320x200_320VRIEZENVEEN – Bij een ernstige aanrijding op de N36 bij Vriezenveen is vanochtend, rond 06.40 uur, een dodelijk slachtoffer gevallen en een tweede betrokkene zwaar gewond geraakt. In totaal waren vier voertuigen bij deze aanrijding betrokken. De aanrijding vond plaats op de N36ter hoogte van het Oosteinde bij Vriezenveen.

Uit een eerste onderzoek kwam naar voren dat een 31-jarige man uit Vriezenveen als bestuurder van een bestelbus met daarachter een aanhangwagen, vanaf de oprit Oosteinde de N36 op wilde rijden. Tijdens het oprijden kwam hij in aanrijding met een personenauto. Later bleek de bestuurder van deze auto het dodelijke slachtoffer te zijn, een 37-jarige man uit Almelo.

Door de aanrijding schoot de auto van het dodelijke slachtoffer door naar de andere kant van de rijbaan en kwam daar frontaal in aanrijding met een uit de richting Hardenberg komende auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Kloosterhaar.

Een eveneens uit de richting Hardenberg komende 33-jarige automobiliste uit Vriezenveen kon de brokstukken die op de weg lagen niet meer ontwijken en reed tegen de auto van het dodelijke slachtoffer aan.

De 33-jarige automobiliste en de 31-jarige bestuurder van de bestelbus bleven ongedeerd. De 27-jarige man uit Kloosterhaar werd met onbekend letsel met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.

De N36 is tussen de afslagen Vriezenveen en Westerhaar in beide richtingen tot ongeveer 09.30 uur voor alle verkeer afgesloten geweest. De vier voertuigen en een aanhanger zijn afgesleept.

Een onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding wordt o.a. gedaan door de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Twente. Mogelijke getuigen kunnen contact opnemen met tel. 0900-8844. (Deltafm)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier