EK Voetbal fotoaktie

0
966

 

ek2008_597

WesterhaarDigitaal.nl heeft weer een leuke aktie voor u in petto! Veel huizen, kamers, tuinen etc. in Westerhaar zijn al mooi versierd in verband met het aankomende EK Voetbal. Maak eens een leuke foto van deze versiering en plaatst deze op de site. En maak dan ook nog eens kans op 1 van de 3 prijzen die beschikbaar zijn gesteld door AVIA Tankservice Haarhuis. img_5310_640x480_480

1e prijs: 5 wasbeurten (programma 1) (waarde 47,50)

2e prijs: 3 wasbeurten (programma 2) (waarde 27,00)

3e prijs: 1 wasbeurt (programma 3) (waarde 8,00)

Zoals u ziet, hoeft u niet veel te doen om 1 van deze prijzen in de wacht te slepen. U kunt uw foto plaatsen door in het menu op de keuze:  `foto – onderzoek` te klikken.

Het bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl zal de foto`s beoordelen en vaststellen wie de uiteindelijke prijswinnaars zijn. Hierbij zal er worden gekeken naar:  het aantal stemmen, maar belangrijker nog: (de orginaliteit van) uw versierde tuin/huis op de foto! Iedereen kan maar één keer stemmen en meerdere keren stemmen door dezelfde persoon heeft dus niet zoveel zin (hierbij zullen wij het principe hanteren één stem per IP adres).

De prijswinnaars zullen bekend worden gemaakt, spoedig nadat het Nederlands elftal het toernooi moet verlaten. Laten wij hopen dat dit pas zal gebeuren nadat de finale winnend is beëindigd!

Met vriendelijke groet,

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier