Eindelijk betrapt…

3
836

logo-Politie.jpgVrijdag 19 augustus om 15.00 uur hebben medewerksters van Uw Eigen Drogist Berghuis in Westerhaar een 18 jarige vrouw eindelijk betrapt op het plegen van winkeldiefstal.

De voormalige supermarktmedewerkster uit Westerhaar werd door de medewerk(st)ers van Drogisterij Berghuis al geruime tijd in de gaten gehouden, telkens als zij de winkel betrad. Dit naar aanleiding van eerder geconstateerde feiten en daardoor sterke vermoedens.

Introductie scheiding

Ze is overgedragen aan de politie en meegenomen naar het politiebureau te Vriezenveen. Daar is proces-verbaal tegen de vrouw opgemaakt. Tevens kan de vrouw naast een boete ook een winkelverbod van 2 jaar tegemoet zien.

Daarnaast zal Drogisterij Berghuis in het kader van de regeling ‘Afrekenen met Winkeldieven’ van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) een schadeclaim indienen tegen de vrouw.

Ondernemer Raymond Berghuis betreurt de gang van zaken maar geeft desgevraagd aan samen met zijn medewerk(st)ers uiterst alert te blijven.

3 REACTIES

  1. mag dat zo maar er bij zetten dat ze een voormalige supermarktmedewerkster was , is dat geen overtreding van de wet vand e privacy van deze mevrouw

  2. net goed opbergen die mensen! in plaats van een boete en een winkel verbod gewoon een flinke boete en taakstraf of voor paar maanden opsluiten die lui dan denken ze de volgende x misschien beter na voor ze zoiets belachelijks doen!!

  3. nou ik vind het een gode dat ze dat erbij zetten als ik het zou weten zou ik de naam nog vermelden weten ze direct wie ze ind e gaten moeten houden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier