Einde samenwerking SDO en UNI.

0
566

Afgelopen week hebben de besturen van korfbalvereniging UNI uit Kloosterhaar en korfbalvereniging SDO uit Westerhaar, in goed overleg, besloten de samenwerking te beëindigen.
Vanaf augustus 2011 kwamen de beide verenigingen gezamenlijk uit in de competitie. In eerste instantie alleen met het eerste en het tweede team, een jaar later ook met het juniorenteam.
Door de samenwerking kon er korfbal technisch meer uitgehaald worden en hoopten beide verenigingen ook op ledengroei. Wat het eerste punt betreft is dat zeer zeker gelukt. Een hoogtepunt uit de samenwerking was de bloedstollende wedstrijd tegen de Flamingo’s op 16 juli 2012. Deze wedstrijd werd gewonnen door SDO/UNI en hierdoor kwam er promotie naar de tweede klasse, een niveau waarop de verenigingen nog nooit hadden gespeeld.
Ook wat betreft de ledengroei is alles niet stil blijven staan. Beide verenigingen zijn gegroeid en hebben goede perspectieven voor de toekomst.
Zowel het bestuur van UNI als het bestuur van SDO kijkt terug op een goede en plezierige samenwerking en is blij met hetgeen samen bereikt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier