EHBO Westerhaar- Vriezenveensewijk wint regionale wedstrijden

0
1080

img-20150327-wa0004.jpgEHBO vereniging Westerhaar- Vriezenveensewijk is een bloeiende vereniging, die al sinds 1967 actief is in Westerhaar- Vriezenveensewijk. We organiseren cursussen, herhalingscursussen en we helpen bij evenementen. Dat is echter niet het enige wat we doen. In de EHBO wereld worden ook wedstrijden georganiseerd. Wie helpt de slachtoffers in een ongevalssituatie het best en wie weet het meest van de theorie af. De groep die in totaal de meeste punten scoort, wint de wisselbeker.
EHBO Westerhaar- Vriezenveensewijk is aangesloten bij EHBO Nederland. Wij kennen twee wedstrijden. De regionale en de landelijke wedstrijden. Onlangs, op 27 maart jl., werden de regionale wedstrijden gehouden. In het Kulturhus in Notter streden zeven groepen om de eer.

Introductie scheiding

 Voor EHBO Westerhaar- Vriezenveensewijk streden twee groepen om de eer. Westerhaar 1 ( Jack Wever, Wilco Pekkeriet en Annette Jansen of Lorkeers) en Westerhaar 2 ( Wim Luchies, Eddie Gerrits en Erika Gerrits- Wit) gingen voor de prijzen. Westerhaar 2 eindigde op een eervolle zevende plaats en Westerhaar 1 ging er met de eerste plaats vandoor. Een geweldige prestatie!
Op 30 mei a.s. vinden in Rijssen, in Hotel Sallandse Heuvelrug, de landelijke wedstrijden plaats. Uiteraard gaan beide groepen nu ook weer voor de eerste plaats. Iedereen is van harte welkom om eens zo’n spectaculaire wedstrijd te bekijken. Wij wensen de beide groepen in ieder geval heel veel succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier