EHBO Westerhaar- Vriezenveensewijk bedankt sponsoren voor aanschaf nieuwe reanimatiepop

0
1371

ehbo-leden-blij-met-pop.jpgDe leden van EHBO vereniging Westerhaar- Vriezenveensewijk zijn blij met de aanschaf van een nieuwe reanimatiepop. Al enige tijd zijn een aantal poppen van de vereniging toe aan vervanging. Daarom deed de vereniging ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Op deze wijze probeerde men wat extra geld te verdienen voor de aanschaf van een nieuwe pop. En hoewel de opbrengst mooi was, was het bij lange na niet genoeg voor een nieuwe pop.

Toen bleek dat Prefab Twente een grote bijdrage wilde leveren aan de aanschaf van de pop kwam de realisatie steeds dichterbij. En toen vervolgens ook nog eens Mijande Wonen een bijdrage wilde leveren was het mogelijk om de pop aan te schaffen. De vereniging is Prefab Twente en Mijande Wonen dan ook erg dankbaar. Dankzij hun hulp hebben we de pop veel eerder dan verwacht kunnen aanschaffen.

De nieuwe reanimatiepop is niet de enige aanwinst van de vereniging. Onlangs vierde de vereniging zijn 50-jarig jubileum. Op zaterdag 20 mei jl. is de vereniging flink in het zonnetje gezet. Zo werden de landelijke wedstrijden in de Klaampe gespeeld, was er een jubileumreceptie en vervolgens een gezellige avond voor de leden. Op die avond schonken de leden de vereniging een nieuwe junior reanimatiepop. Een geweldig cadeau, waar we erg blij mee zijn.
Met de nieuwe reanimatiepoppen en de nieuwe G5 AED trainer gaat EHBO Westerhaar- Vriezenveensewijk een nieuw reanimatietijdperk tegemoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier