Effectief buikspieren trainen met SHAKE IT!

4
1006

Vanaf dinsdagavond 5 februari gaat Family- Fit starten met een nieuw les genaamd SHAKE IT!
Het is een highimpact programma waarbij doormiddel van een buis met grit erin het accent voornamelijk op de buikspieren ligt . Deze buis is er in verschillende maten, zodat je zelf bepaalt hoe intensief je wilt trainen. Door talloze eenvoudige dynamische oefeningen met de buis train je vooral je bindweefsel/spieren rondom je middel. Voordeel is dus strakke buik-, rompspieren! Natuurlijk komen ook andere spiergroepen aan bod. SHAKE IT! is een effectieve, dynamische en calorieverbrandende workout! Het shaken van het grit geven je spieren een extra boost. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits vliegen deze 45 minuten voorbij!

Introductie scheiding

Komt u 5 februari langs bij Family-Fit aan de Sibculoseweg 26a, om 20.00 uur dan kunt u een gratis proefles meedraaien met deze les SHAKE IT!
Besluit u deze avond om zich in te schrijven dan heeft u maar liefst 50% korting op het inschrijfgeld. Voor meer info 06-57933814
Dus kom langs en doen gezellig!!!!

4 REACTIES

  1. tegenwoordig laten sportscholen het inschrijfgeld zitten om het aantrekkelijk te maken hoe meer zielen hoe meer vreugde maar dat inschrijfgeld mag van mij wel geschrapt worden

  2. een beetje klant vriendelijker is ook niet verkeerd. ben blij dat ik bij family-fit weg ben.
    ik ga toch liever in vriezenveen naar totalbodyline, waar je teminste met respect wordt behandeld en de klant koning is.

  3. Pas op! Deze “Family” hanteerd nog steeds een opzegtermijn van 2 maanden. Dit is wettelijk verboden. Ook het schriftelijk opzeggen van het contract is niet gemakkelijk. En Mark ik moet je echt gelijk geven een beetje klantvriendelijker zou veel beter zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier