Eetmee ook in deze decembermaand

0
1077

Mede door de inzet van onze vrijwilligers, de locatiebeheerders én het denken in mogelijkheden kan Eetmee in de maand december ‘gewoon’ doorgang vinden. En dit ondanks de opgelegde corona maatregelen. Geweldig toch!?

Eetmee staat voor ontmoeting, tijd voor elkaar en een lekkere maaltijd tegen een lage prijs. Juist gedurende deze coronaperiode is het fijn dat Eetmee doorgang kan vinden. Om dit mogelijk te maken zijn de tijden voor deze maand gewijzigd. Vervroegd wel te verstaan. Locaties, datums en reserveren Schuif deze maand gezellig aan bij één van onze Eetmee locaties in Twenterand, maar reserveer wel eerst.

• Den Ham – café-rest. Harwig : 7 en 14 december > reserveer via 0546 – 481 456 [ZorgSaam]
• Vroomshoop – Het Punt : 20 december > reserveer via 06 – 4782 4973 [W. Haarman]
• Westerhaar – De Klaampe : 22 december > reserveer via 06 – 4891 3156 [B. Lubbelinkhof]

De inloop is op alle locaties vanaf 12.00 uur. Om 12.30 uur wordt de maaltijd geserveerd. Onze enthousiaste vrijwilligers staan voor u klaar met een overheerlijke maaltijd. Blijf thuis bij klachten, corona toegangsbewijs verplicht! Verder doen de vrijwilligers van Eetmee én de locatiebeheerders het dringende verzoek aan hun gasten om alleen te komen als ze geen klachten hebben. In geval van ziekte of klachten graag de reservering voor aanvang ongedaan maken. Tot slot nog het verzoek om contant en alleen gepast te betalen.

LET OP! Om deel te kunnen nemen aan Eetmee is een corona toegangsbewijs verplicht. Bij Eetmee verzorgen vrijwilligers en professionele koks een maaltijd voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten. Dus, heeft u geen zin om alleen te eten? Wilt u graag betaalbaar uit eten gaan met uw gezin? Kom dan eten bij Eetmee Twenterand.
»

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier