Eetmee eindelijk weer van start in Twenterand

0
2112

Eetmee gaat eindelijk weer van start. In Vroomshoop is de eerste bijeenkomst gepland in september. In Den Ham en Westerhaar is dat in oktober. Eetmee staat voor ontmoeting, tijd voor elkaar en een lekkere maaltijd tegen een lage prijs.

Eetmee is een begrip in Twenterand en werd zowel door de gasten als de vrijwilligers enorm gemist in gedurende de coronaperiode. Gelukkig zijn er dankzij versoepelde maatregelen weer mogelijkheden elkaar in groepen met weliswaar beperkte grootte te ontmoeten. De vrijwilligers van Eetmee hebben daarom besloten om, net als voorgaande jaren, in september aan een nieuw seizoen te beginnen.

Respect voor corona maatregelen
Met inachtneming van de corona maatregelen maken de vrijwilligers er graag weer een geslaagd samenzijn van. Eetmee vindt in de volgende kernen plaats en wel op de volgende data:
• Vroomshoop: maandag 20 september
• Westerhaar: woensdag 6 oktober
• Den Ham: dinsdag 19 en 26 oktober

De inloop is in elke kern vanaf 17.00 uur. Om 17.30 uur wordt de maaltijd geserveerd.

Beperkt aantal plekken
Omdat de Eetmee-locaties Harwig, Kulturhus De Klaampe en Het Punt zich dienen te houden aan de anderhalve meter regel zijn er per Eetmeeavond minder plekken beschikbaar dan gewend. “Dit kan betekenen dat er niet voor iedereen die wil komen eten een plekje is. Dat is natuurlijk heel jammer, maar we zijn blij dat we toch weer iets voor de mensen kunnen organiseren”, aldus één van de Eetmee vrijwilligers. Het advies aan de gasten is dan ook om zo spoedig mogelijk te reserveren.

Blijf thuis bij klachten en gepast betalen
Verder doen de vrijwilligers van Eetmee én de locatiebeheerders het dringende verzoek aan hun gasten om alleen te komen als ze geen klachten hebben. In geval van ziekte of klachten graag de reservering voor aanvang ongedaan maken. Tot slot nog het verzoek om contant en alleen gepast te betalen.

Aanmelden
Voor Eetmee Vroomshoop: Wim Haarman, (06) 4782 4873
Voor Eetmee Westerhaar: Bea Lubbelinkhof, (06) 4891 3156
Voor Eetmee Den Ham kunt u bellen naar ZorgSaam Twenterand, (0546) 481 456

Voor algemene informatie of vragen over Eetmee Twenterand kan contact opgenomen worden met ZorgSaam Twenterand via telefoonnummer (0546) 481 456 of e-mail

Bij Eetmee verzorgen vrijwilligers en professionele koks een maaltijd voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten. Dus, heeft u geen zin om alleen te eten? Wilt u graag betaalbaar uit eten gaan met uw gezin? Kom dan eten bij Eetmee Twenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier