Eerste voorlopige uitslagen rond 23.30 uur verwacht

0
743

Verkiezingsbijeenkomst 3 maart gemeentehuis

Aanstaande woensdag 3 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om 21.00 uur sluiten de stembureaus en worden de stemmen geteld. De eerste voorlopige uitslagen worden rond 23.00 uur `s avonds verwacht. Burgemeester Kobes hoopt deze uitslagen bekend te maken tijdens een verkiezingsbijeenkomst in het gemeentehuis in Vriezenveen. Een ieder die belangstelling heeft is vanaf 21.30 uur van harte welkom. Vertegenwoordigers van politieke partijen in de gemeente Twenterand zullen aanwezig zijn.

Tijdens de bijeenkomst in het gemeentehuis kan, onder het genot van een drankje, op schermen in de en raad- en trouwzaal de landelijke tv-uitzending van de verkiezingen worden gevolgd, als ook de eerste voorlopige uitslagen van stembureaus in Twenterand op het moment dat deze bekend zijn.

De eerste voorlopige uitslagen geven wellicht al een beeld van de uiteindelijke uitkomst van de verkiezingen per partij in Twenterand. Echter, de totale einduitslag inclusief voorkeursstemmen worden op donderdag 4 maart verwacht. Dat het langer duurt, heeft mede te maken met het feit dat er met potlood gestemd moet worden.

De officiële, definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2010 wordt op vrijdag 5 maart bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier