Eerste themabijeenkomst ZZP-netwerk Twenterand

0
777
 ”Welke risico`s loop ik als zelfstandig ondernemer?” Die vraag staat centraal tijdens de eerste themabijeenkomst van het ZZP-netwerk Twenterand.
Deze wordt gehouden op maandagavond 18 april, vanaf 20.00 uur in de Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Twee deskundigen nemen de aanwezigen mee in de wondere wereld van risico`s, die je als kleine zelfstandige kunt lopen. Ook worden tips gegeven hoe je die risico`s kunt verkleinen.
Dit blijkt een actueel thema te zijn, want het kwam vanuit de deelnemers naar voren tijdens de eerste twee bijeenkomsten van het ZZP-netwerk Twenterand.

Een initiatiefgroep van ZZP-netwerk Twenterand heeft inmiddels de Vereniging ZZP-netwerk Twenterand opgericht. Deze organisatie is bedoeld voor ondernemers in Twenterand, die geen personeel in dienst hebben.

“We willen ZZP`ers in onze gemeente met elkaar in contact brengen en onderling ervaringen laten delen”, zegt de kersverse voorzitter Gert Kottier.
“En met de officiële status van vereniging zijn we ook een serieuze gesprekspartner voor andere partijen, zoals bijvoorbeeld de gemeente Twenterand. Zodat we de belangen van de ZZP`ers in Twenterand ook op die manier kunnen dienen.”

Het ZZP-netwerk Twenterand werd vorig jaar opgericht tijdens een eerste bijeenkomst op 4 oktober. Het netwerk wil een ontmoetingsplek zijn van de in totaal zo`n negentig ZZP`ers in de gemeente Twenterand.

Het is de bedoeling om een paar keer per jaar bijeenkomsten te organiseren, waarvoor alle ZZP`ers worden uitgenodigd. Daarbij gaat het om behandeling van actuele thema`s, maar vooral ook om onderlinge ontmoeting en kennismaking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier