Eerste lustrum van de All American Saturday

0
1005

 

am2_569

Zaterdag 5 juli gaat de 5e editie van de alom bekende American Saturday van start. De organisatie heeft dit jaar een nog mooier programma in elkaar gezet dan dat wij al gewent waren van de voorgaande jaren. Wie alvast eerder in de stemming wil komen van dit hele gebeuren is op vrijdag avond 4 juli al van harte welkom.

Om 19.00 uur in het voorprogramma een optreden van de rock formatie Madison State, omstreeks 21.30 een wervelende show van White Angel. Zij geeft gedurende de avond twee keer een paaldans / vuurspuw act met 3 Boa slangen wat gepaard gaat met veel vuur. Als afsluiter deze dag treden The Marshalls op. De “Filosofie” van The Marshalls is de volgende: De nummers waarop we vroeger op onze slaapkamertjes aan het headbangen waren met een bezem, die nummers spelen ze nu live !!! op een eigen unieke wijze. Ze nemen jou mee naar de te gekke sfeer van de Harde Rock &Roll 7ties, zodat we helemaal uit ons dak gaan, de rookmelders spontaan beginnen te piepen van het dampende publiek, stapeldronken worden, het veld plat bangen !!
Dus mocht je denken: mijn oren moeten nodig worden uitgespoten, mijn billen plakken of mijn föhn werkt niet……. kom dan deze avond op bezoek bij The Marshalls.

Zaterdag 5 juli om 10.00 uur gaat officieel de All American Saturday beginnen met honderden Amerikaanse auto`s, trucks, trikes en motoren. Ben ook jij in het bezit van een Amerikaans voertuig dan kun je gratis het terrein op rijden. Bezoekers betalen 3,00 euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De country muziek liefhebber zal iets eerder zijn tuintje gereed moeten maken want om exact 11.00 uur is er een optreden van Indian Summer en Country Daily op het grote podium met ervoor liggend twee houten dansvloeren. Ook kun je vanaf diezelfde tijd al rond vliegen met een heuse Huges helikopter, die gedurende de dag continu rondvluchten zal maken over de gemeente Twenterand. Kaarten hiervoor in de voorverkoop zijn 27,50 per persoon en af te halen bij cafe De Driesprong in Westerhaar. Op de dag zelf 30,= per persoon.
In de loop van de middag worden er diverse stuntteams ingezet o.a. de uit België afkomstige Caballo Fire Drivers, een enthousiaste groep mensen die alles gedaan krijgen van hun paarden. Deze show gaat gepaard met veel vuur en vuurwerk. Ook de Jet Trucks zijn weer van de partij met hun imponerende Amerikaanse trucks, uitgedorst met straal motoren. Voor het eerst in Twente: de Jagermeister Ice-Bar Truck, de Ice-bar waarin alles van bar tot flessenrek van ijs is gemaakt, in totaal is er vijf ton water in verwerkt. De ijskoude bar, waarin de temperatuur tussen de 8 en 20 graden onder nul ligt, is gevestigd in een twintig meter lange Kenworth truck. Uiteraard zijn er sexy, schaars geklede Jägerettes om de stoere mannen te begeleiden tijdens hun bezoek aan de bar.

Verder is er een American Body-paint show, Hot car wash met dames van het Foxy magazine, American market, Burn-out baan en de kleintjes vermaken zich met diverse kermis attracties , een smink / ballonnen clown en springkussens.
Het podium staat de hele dag te vonken met rock en rock & roll bands die er wel met 140 km per uur van afblazen. Bands die o.a. zullen gaan optreden zijn: de 1 st-Avenue, JPR Strinxband, Mystery Train, Southern Style en Yeah Baby. Dit feest gaat door tot middernacht.
Voor uitgebreide info en tijden neem dan even een kijkje op www.americansaturday.nl

        am3_502 am4_230

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier