Eerste lustrum Twenteranddictee

0
1748

dictee_404TWENTERAND – Op dinsdag 27 november vindt in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar de vijfde editie van het Twenteranddictee plaats.

Het dictee wordt georganiseerd door de Bibliotheek Twenterand en de Stichting Twenterand Cultuur. Vanaf 16.00 uur zijn de leerlingen van groep 7 en 8 die zich gaan buigen over een dictee.

Het dictee is gemaakt door Gerrit Lemans. Hij zal ook het dictee voorlezen. Om 17.15 uur wordt bekend gemaakt wie zich de opvolger van Hidde Scherphof, de winnaar van 2006, mag noemen.

Het dictee voor volwassenen is gemaakt door Pim Koppies. Hij leest het dictee voor, terwijl Herman Kottier de overige presentatie voor zijn rekening neemt. Er gaan circa 30 Twenteranders de strijd aan: prominenten, gekwalificeerden (via het proefdictee in de krant) en leerlingen van het VMBO.

Om 20.00 uur begint het dictee en om 21.30 uur wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van het vijfde Twenteranddictee. Daarna is er voor iedereen nog de gelegenheid voor een hapje, een drankje en muziek van Cinnamon.

Wederom kan er thuis ook meegedaan worden. Vanaf 20.00 uur wordt het dictee live uitgezonden op Delta FM. Om 22.00 uur staat het dictee een uur lang ter controle op de kabelkrant. (Delta Fm)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier