Eerste bedrijf gaat bouwen op uitbreiding Garstelanden Westerhaar

0
710

Het bedrijf FMB Services heeft als eerste een kavel gekocht op de uitbreiding van bedrijventerrein Garstelanden in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De grondoverdracht heeft donderdag 18 december plaatsgevonden. Wethouder Johan Oordt: “Ik ben blij dat de ontwikkeling van dit bedrijventerrein nu ook echt zichtbaar gaat worden met de bouw van het eerste bedrijfspand. De verwachting is dat in de zomer van 2015 nog meer bedrijven starten met bouwen.”

Uitbreiding
Het huidige bedrijventerrein Garstelanden wordt in zuidoostelijke richting uitgebreid om ruimte te bieden aan de ontwikkeling van lokale bedrijvigheid in Twenterand. Het eerste deel van het terrein voor de uitbreiding is bouwrijp gemaakt. Bedrijventerrein Garstelanden wordt in totaal uitgebreid met 1,5 hectare. Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk is nauw betrokken geweest bij de invulling en uitbreiding van het bedrijventerrein.

FMB Services
In januari van dit jaar werd een informatiebord bij het bedrijventerrein onthuld. Hierbij was FMB Services al in beeld als potentiële koper van een bedrijfskavel. De verkoop van het kavel is met de overdracht van de grond nu afgerond. Op bedrijventerrein Garstelanden neemt FMB Services in totaal 750 m2 af waarvan in eerste instantie 300 m2 wordt bebouwd. De verwachting is dat de bouw in het voorjaar van 2015 gereed is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier