Eenvoudige overwinning SDO/UNI 1

0
598

Zaterdag 3 maart stond er voor SDO/UNI 1 een inhaalwedstrijd op het programma. In sporthal `de Klaampe` stond de laatste thuiswedstrijd op papier. Boelenslaan uit Houtigehage kwam op bezoek, de gasten hadden nog geen punten vergaard dit zaalseizoen. Voor het team dat vorige week kampioen was geworden, mocht dit geen moeilijke wedstrijd worden.

De eerste helft werd er na een matig begin lustig op los gescoord door SDO/UNI via een tussenstand van 7-1 werd de rust bereikt met een 15-3 stand. De tweede helft werd er volop gewisseld door trainer/coach de Krey. De reserves presteerden naar behoren, en de doelstelling dat er meer doelpunten gescoord moesten worden dan in de heenwedstrijd werd ruimschoots voldaan. Deze werd namelijk door de Calduran/Reas formatie met 10-22 gewonnen. De eindstand in deze wedstrijd zou oplopen naar 28-7.

Introductie scheiding

Voor SDO/UNI rest er nog 1 zaalwedstrijd. Aanstaande zaterdag 10 maart wordt er in Gramsbergen tegen Centrum uit de Krim gespeeld. Aanvang: 17:45 uur