Een wedstrijd om snel te vergeten.

0
684

dsc-0162.jpgVoorwaarts 1 – Kloosterhaar 1 is een mooi affiche , tenminste voor de wedstrijd. Want er viel voor de Voorwaarts aanhangers deze middag weinig te genieten. Voorwaarts trad aan zonder aanvoerder Nijhof maar kon Lars Bove weer in de basis elf opstellen. De eerste 10 minuten ging het nog aardig. Bernd Bove kwam na 6 minuten in kansrijke positie, maar trapte half in de grond. Na 8 minuten vond Mark Smelt het zijnet. Maar de rest van de 1e helft was voor Kloosterhaar. Na 25 minuten viel de verdiende 0-1. Een voorzet van rechts werd verkeerd beoordeeld. Stan Ravenhorst kon de bal bij de 2e paal simpel binnenschuiven. Een paar minuten voor de rust kreeg Rutger Slot een gele kaart wegens opzettelijk hands. Maar het werd nog erger. Op slag van rust werd de bal op het middenveld onnodig ingeleverd. Meteen werd Mark Boshoeve op rechts in stelling gebracht. Dinand kwam zijn doel uit, maar ook hij was kansloos op de eenvoudige schuiver : 0-2 , tevens dus de ruststand.

Introductie scheiding

Maar het kon nog erger, 2 minuten na rust ontving Rutger Slot zijn 2e kaart na een overtreding op de middenlijn. Voorwaarts had ongeveer een kwartier nodig om dit te verwerken. Daarna werden er opeens wel duels gewonnen, wat we tot dan toe nauwelijks hadden gezien. Maar echt grote kansen werden er tegen de sterke Kloosterhaar verdediging niet gecreëerd. Kloosterhaar werd aanvallend slordig, maar met 0-2 niet om je echt druk over te maken. Alle wat Voorwaarts was riep nog 1 keer om een rode kaart voor een Kloosterhaar verdediger. Tevergeefs, hij kreeg de bal overigens ook in zijn gezicht en niet op zijn handen. Ook dit zag de uitstekend fluitende scheidsrechter Michel Drenth prima. De wedstrijd ging als een nachtkaars uit, o ja nog 1 wapenfeit voor de statistieken, in de 89e minuut knalde invaller Willian Willems de 0-3 binnen.
Voor Voorwaarts een wedstrijd om snel te vergeten. Het wordt tijd dat de neuzen weer dezelfde kant op gaan staan, want het spelpeil is al weken zeer bedenkelijk. Het kan toch niet zo zijn dat een team met zoveel kwaliteiten in de onderste regionen verkeert.
Donderdag wordt er geoefend bij Vr.Boys (20 uur). Zaterdag 21 november vrij.
Zaterdag 28 november weer nieuwe kansen : uit naar Achilles E.