Een avond om nooit te vergeten.

1
1545

img_5054_640x480_480Voorwaarts D1 ballenjongens, een avond om nooit te vergeten,..
Zaterdag 20 september was het dan zover.
Nadat onze jeugdvoorzitter Tiemen Kiers veertien dagen geleden op het trainingsveld met de mededeling kwam dat wij als D1 uitverkoren waren om ballenjongens te zijn bij de wedstrijd Heracles-Groningen werd dit met groot gejuich ontvangen.
Heracles had net een klinkende thuisoverwinning behaald op Feyenoord (3-1).
De stemming zat er toen al goed in en heeft zich die avond voortgezet.
Nu het vervoer nog even regelen.
De Firma Filart uit Tubbergen werd bereid gevonden om ons tegen een gereduceerde prijs te brengen en te halen (onze grote dank hiervoor). Als begeleiding gingen mee John Geerding, Herman Plattje (WesterhaarDigitaal) en trainer Harry van der Woning.
Eenmaal aangekomen bij het Polman stadion werden we ontvangen door een wel echte Heraclied in hart en nieren de Heer Henk ten Brinke.
Deze gaf onze jongens tekst en uitleg wat en hoe we het allemaal moesten doen. Aandachtig werd er geluisterd en nadat iedereen wist wat hij moest doen, mochten de Heracles trainingspakken aan. Een beetje zenuwachtig werd nog snel door enkele jongens gebruik gemaakt van het toilet om daarna gewapend met de Heracles vlaggen de arena te betreden. Velen van ons waren nog nooit in zo`n groot vol stadion geweest en dat maakte op hen dan ook een hele grote indruk. Na de spelers begroet te hebben met de vlaggen nam iedereen zijn positie in om het veld.
De wedstrijd kon beginnen want wij waren er helemaal klaar voor.
Bij rust (stand 0-0) kwamen we allemaal weer bij elkaar en werden getrakteerd op een glaasje drinken. Snel even opdrinken want voor aanvang van de tweede helft moesten onze posities weer worden ingenomen. Na vijf minuten in de tweede helft stond het stadion op zijn kop want Heracles had de 1-0 laten aantekenen door Dost middels een fraaie kopbal. Dat F.C. Groningen in de vijfentachtigste minuut langszij kwam was een smetje op deze avond.
Na het eindsignaal van de scheidsrechter moesten we ons allemaal weer snel verzamelen om de ballen in te leveren. Ook moesten de Heracles trainingspakken weer uit en werd ons eigen vertrouwde kloffie weer aangetrokken. We kregen daarna nog de complimenten van onze Heracles begeleider de Heer Henk ten Brinke voor de manier waarop we dit zo gedisciplineerd hadden uitgevoerd. Als dank kreeg iedere speler een boekje met handtekeningen van alle contractspelers. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog eens vier echte Heracles ballen mee, waarmee ze een half jaar getraind hadden.
Na de Heer Henk ten Brinke bedankt te hebben voor de keurige verzorging van deze voor ons fantastische avond keerden we allemaal weer huiswaarts.
Begeleiders en spelers bedankt! Jullie hebben er ook voor mij een onvergetelijke avond van gemaakt!

Jullie trainer Harry van der Woning

    img_5004_640x480_400  img_4894_800x600_400

 De kinderen van D-1 vlaggen de spelers binnen.                           De kinderen krijgen uitleg van
                                                                                                Henk ten Brinke en Harry van der Woning.

img_4874_1024x768_906

De foto`s zijn nu te zien in het fotoalbum.

Alle foto`s zijn niet superscherp omdat er toch regelmatig foto`s gemaakt moesten worden over het veld heen.
En omdat wij niet zulke kanonnen van lenzen hebben als de beroepsfotograven, moest er een beetje geinproviseerd worden.

Herman,
Team WesterhaarDigitaal.nl

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier