Dubbel pech selectie voetbalclub Voorwaarts

0
752

logo-vv-voorwaarts-125.jpgTwee spelers van het eerste elftal van voetbalvereniging Voorwaarts uit Westerhaar-Vriezenveensewijk hebben deze week tijdens het bekerduel tegen ASV’57 uit Aadorp een botbreuk opgelopen. Zowel Roy de Lange als Rene Nijhof zijn voor langere tijd uitgeschakeld.

De Lange (20) ging als eerste van het veld. Hij heeft een dubbele botbreuk in zijn enkel en gescheurde enkelbanden. De aanvaller is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zij voet stond helemaal scheef onder zijn been. Hij ligt nu in het ziekenhuis in Almelo wachtend op een operatie die 21 augustus wordt uitgevoerd.

Introductie scheiding

Later in die wedstrijd kwam Rene Nijhof (22) zeer ongelukkig ten val en brak daarbij zijn sleutelbeen. De centrale verdediger is minimaal een maand uit beeld.

Beide ongelukken zijn niet ontstaan na een duel met een tegenstander of na een overtreding. In de eerste helft probeerde De Lange de bal met zijn rechtervoet uit de lucht te plukken en landde daarna zeer ongelukkig op de voet. Al snel werd zichtbaar dat zijn voet scheef stond en dat het goed mis was. Nijhof struikelde in het strafschopgebied en viel daarbij op zijn schouder. Dat zegt assistent-trainer Ron Legebeke van Voorwaarts die bij de wedstrijd aanwezig was.

Zowel De Lange als Nijhof is voor het tweede seizoen actief in het eerste elftal van Voorwaarts. De Lange komt uit de eigen jeugd, terwijl Nijhof afkomstig van het Vriezenveense Deto.

Voorwaarts dat uitkomt in de zaterdag derde klasse C, won het bekerduel op eigen veld overigens met 3-0. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier