Drukke tijd AED werkgroep Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
645

logoaed_165In de maanden februari en maart is de werkgroep weer druk bezig voor het AED project in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Op 21 februari is er een bijeenkomst voor wijken waar de AED dekking nog beter kan.

De week erop gaan leden van de werkgroep en een aantal vrijwilligers op zoek naar donateurs. Twee jaar geleden is er ook een donateuractie geweest. Toen zijn echter niet alle straten aan bod gekomen en hebben ze inmiddels afscheid moet nemen van een aantal donateurs, vandaar deze tweede ronde. Donateurs zijn van vitaal belang voor het slagen van het project. Het onderhoud van de AEDs en de kasten kost nogal wat tijd en geld. Zo worden de AEDs elke maand op werking, de capaciteit van de batterij en de elektroden gecontroleerd.  Tevens worden de kasten gecontroleerd op hun werking. Als  er iets niet klopt wordt er gelijk actie ondernomen door de werkgroep met behulp van het donatiegeld. Zo blijven alle AEDs altijd optimaal inzetbaar. Ook blijft de werkgroep bezig om de kosten te drukken en het project te optimaliseren in overleg met diverse professionele instanties.

Wilt U ook donateur worden dan kunt U contact opnemen met Diane Drenth. Tel. 0546- 659453 of 06-15177511. Zij is tevens contactpersoon voor de herhalingslessen.

In de week van 7 maart a.s.  volgen de jaarlijkse herhalingslessen. Dit jaar worden de lessen nog gegeven door Ambulance Oost, in samenwerking met de gemeente. Volgend jaar neemt de AED werkgroep die taak over.

Voor alle overige vragen kunt U te allen tijde contact opnemen met Peter Schepers. Tel.06-29372548 of 0546- 657867

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier