Drietallen damclub Witte van Moort toernooi opnieuw groot succes

0
640

img-3534.jpgDonderdag 17 april werd door damclub Denk en Zet/Witte van Moort voor de tweede keer een drietallen toernooi georganiseerd. Bedoeling was dat een team zou bestaan uit een clubdammer en twee huisdammers, of een clubdammer aangevuld met een huisdammer en een jeugdspelend lid.
Er deden maar liefst 13 teams mee en het werd dan ook een vooral gezellig geslaagd toernooi.
Natuurlijk werd er zowel door de clubdammers als door de huisdammers hard gevochten op het bord.
In de voorrondes werden er eerst vier ronden gespeeld volgens “Zwitsers systeem”, waarbij telkens de hoogst geklasseerde teams tegen elkaar moesten uitkomen en de beste acht zich zouden kwalificeren voor de finale, waar drie ronden gespeeld zouden worden.

Introductie scheiding

Uiteindelijk werd zowel de voorronde als de finale gewonnen door het team bestaande uit: Marino Barkel, Wilhelm Lensen en Herman Hessing. Zij wonnen als team zowel in de voorrondes als in de finale al hun wedstrijden. Hun persoonlijke scores waren: Marino Barkel 13 uit 7, Wilhelm Lensen 12 uit 7 en Herman Hessing 9 uit 7. Tweede werd het team bestaande uit Gerbrand Hessing, Jan Jasper en Lennard Bakker. De derde plaats ging naar het team bestaande uit Herman Hilberink, vader Jans Hilberink en de zwager van Herman Hilbeirnk. Allen gingen met een mooie vleesprijs naar huis.
In de verliezers poule ging de eerste prijs naar het team Edwin Twiest, die samen met zijn partner Dea en schoonzus de concurrentie op afstand hield. Tweede werd daar het team Adriaan Noppers, terwijl het team van zoon Hidde beslag legde op de derde plaats. Ook deze drie eerst geëindigden gingen met een mooie prijs naar huis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier