Drie organisaties Twenterand genomineerd voor vrijwilligersprijs

0
788

vrijwilligersprijs.jpgWesterhaardigitaal, Stichting Jongerenwerk Den Ham en de Evangelisatiecommissie Daarlerveen zijn genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2012 voor vrijwilligersorganisaties. In totaal zijn 51 vrijwilligersorganisaties genomineerd. De uitslag wordt op 28 september bekend.

Westerhaardigitaal is een voorbeeld van een succesvolle vrijwilligersorganisatie, aldus de jury. De site voor Westerhaar draait helemaal op vrijwilligers en sponsors. Inmiddels is de site een begrip in het dorp en ver daar buiten en kan ze rekenen op zo’n 800 unieke bezoekers per dag.

De stichting Jongerenwerk Den Ham zet zich al jaren in voor de jongeren uit Den Ham. Daarbij steunt de organisatie volledig op vrijwilligers.

Introductie scheiding

De Evangelisatiecommissie Daarlerveen is genomineerd voor het project Meer waarbij heel Daarlerveen wordt betrokken. Zo hebben alle inwoners een glossy ontvangen en volgen nog tal van activiteiten waaronder een debatavond. Ook is de commissie op ander gebied actief in het dorp.

Bij de individuele nominaties zijn er Twenterandse nominaties voor Peter Holscherer uit Vriezenveen, vrijwilliger bij verpleeghuis Het Meulenbelt in Almelo, Jans Otter uit Vroomshoop, die al jaren betrokken is bij de Baptisten Gemeente, Mevrouw D. Jansen uit Vroomshoop die veel voor ouderen doet en Freek Schutte uit Vroomshoop. Hij zet zich dag en nacht in voor de natuur. Ten slotte is Alwin Oudelaar uit Den Ham genomineerd. Hij is al jaren actief bij de Stichting Jongerenwerk Den Ham.

Overijsselnaren kunnen tot 28 september stemmen op hun favoriet via www.ovp2012.nl (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier