DREK FESTIVAL WESTERHAAR MET HET RUBBER DOOR DE BLUBBER EN MET DE ASSEN DOOR DE PLASSEN…….

0
1645

foto_westerhaardigitaal_400Westerhaar beleeft aanstaand weekend het 2e Drek Festival, georganiseerd door American Events. Vrijdag avond wordt er afgetrapt met een drive-in show met bbq. De volgende dag, zaterdag, is er de auto blubbering met nog meer deelnemers dan voorgaand jaar. Auto blubbering is een heus spektakel waar men verdeelt is in 4 klasses. En vol gas in een 50 meter lange modderbak rijdt. Elke rit wordt opgemeten, die gene die de langste afstand maakt is de winnaar. Er is een verdeling van de standaard, special, 4×4 en de grand 4×4 klasse. De grand 4×4 is een ware happening, hier rijden opgevoerde V8 uitgedoste voertuigen mee. Een erg leuk vermaak voor het publiek.

Beide dagen is de Nederlandse Buggy Club vertegenwoordigd met een aantal leden die rijden op een speciaal aangelegd parcours. Voor de kleintjes bestaat de mogelijkheid om een ritje mee te maken in zo`n buggy. Ook worden er dit weekend demo`s gegeven door middel van nitro miniatuur cross. Zaterdag omstreeks 17.00 uur speelt er een geweldige live blues rock band op het podium en omstreeks 21.00 uur is het de beurt aan de formatie ‘Travelin Time`. Travelin Time is een band in een samenstelling met een combinatie van o.a. blues, bluegrass, country, hard-rock, tex-mex, nederlandstalig, rock&roll, en zydeco. Al deze stijlen bij elkaar samen hebben geresulteerd in een band die in staat is om het repertoire dat wordt gespeeld te voorzien van een eigen herkenbare en unieke sound. Travelin Time heeft een uitgekiend sixties en seventies repertoire met hier en daar ook een flashback van de eighties. Voor de echte muziek liefhebber zeker een aanrader. Ze spelen niet voor niets al voor de 4e keer in Westerhaar. Tevens is er zaterdag avond en paaldans strip act m.m.v. White Angel.

Zondag 23 augustus is er de Nederlandse Kampioenschap gazonmaaier race, waar op het rechte stuk snelheden worden bereikt van meer dan 120 km per uur. Voor de kleintjes is er dit weekend een speciale kids corner met diverse attracties. De locatie is aan de Nieuwe Weg in Westerhaar. De aanvang is vrijdag om 19.00 uur en de toegang is gratis. Zaterdag en zondag is de aanvang 10.00 uur en is de toegang dan 5,00 euro p/p. Kinderen onder begeleiding tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.americanevents.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier