DREK FESTIVAL IN WESTERHAAR 22 & 23 AUGUSTUS

0
1240

DREK FESTIVAL IN WESTERHAAR foto_westerhaardigitaal_400

Nu nog grootser en met nog veel meer spektakel dan voorgaande editie !!

Op 22 en 23 augustus 2009 kun je de rubberen gummie laarzen voor de dag halen en aantrekken want dan organiseert American Events het 2e Drek Festival aan de Nieuwe Weg in Westerhaar. Voor bezoekers en deelnemers openen wij het terrein op vrijdag 21 augustus, om 19.00 uur en hebben wij een drive-in show met bbq. Zaterdag beginnen wij om 10.00 uur met de auto blubbering. (wie dit spektakel vorige keer heeft gemist moet dit jaar zeker aanwezig zijn) Wat is een auto blubbering ? ; Het rijden met auto`s door een kunstmatig aangelegde baan van modder.
Deze baan heeft een lengte van 50 meter.
De aanloop voor de baan is 40 a 50 meter lang.
Elke rit wordt deze baan verzwaard door middel van een graafmachine en de brandslang.
Bij blijven steken wordt de afgelegde afstand opgemeten.
Degene die over alle ritten de meeste meters gemaakt heeft is winnaar. De hele boel wordt aan elkaar gepraat door de stem zonder rem ! (Al een belevenis op zich) Dit jaar creëren zij drie banen voor de auto blubbering. Namelijk voor de standaard klasse, special klasse, 4×4 en de grand 4×4 klasse.
Beide dagen worden er op een speciaal aangelegde baan demo`s gegeven met miniatuur cross auto`s. Ook is de Nederlandse buggy club vertegenwoordigd. Zij zullen Off Road gaan rijden op een parcours met hindernissen. Voor de kleinere auto liefhebbertjes bestaat de mogelijkheid om een ritje mee te gaan maken met zo`n buggy. Deze zijn meestal voorzien van een getunede motor of uitgerust met een V6 of zelfs met een dikke V8 motor. Ook is er een compleet ingerichte kinderhoek met diverse attracties. Omstreeks 18.00 uur zal de prijsuitreiking van de auto blubbering plaats vinden. Direct hierna barst het muzikale geweld los uit de speakers m.m.v. twee fantastische Live Bands ! Dit feest gaat door tot in de late uurtjes met een live strip-act en paaldans act m.m.v. White Angel.
Zondag de 23e augustus is er wederom een mooi programma met o.a. het Nederlandse Kampioenschap Gazonmaaier race. Hierbij worden er op het rechte stuk snelheden behaalt van meer dan 120 km per uur. Tevens is er deze dag een brommer race en zullen er diverse rand activiteiten aanwezig zijn. Het Burn Out Team zal van de partij zijn voor de nodige rook ontwikkeling. Ook deze dag is er live muziek en is er een heus dames modderbad gevecht.

Kijk voor meer informatie of opgave voor de autoblubbering op www.americanevents.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier