Donatie/Vrijwillige bijdrage

0
623

donatie_121
Wij hebben gisteren, zondag5 oktober 2008, mogen noteren als de drukste dag uit het bestaan van Stichting WesterhaarDigitaal.nl.
Het is natuurlijk heel erg leuk dat deze fraaie bezoekersaantallen (bijna 600 unieke bezoekers op één dag!!) worden behaald, maar het grote succes zorgt tevens voor de nodige technische problemen, zoals u in het nieuwsbericht `problemen met de website` heeft kunnen lezen.

Onze site zal op korte termijn ingrijpend moeten worden aangepast en hiervoor zullen wij een bedrijf moeten inschakelen, die hiervoor forse kosten van programmeren in rekening zal brengen. Aangezien Stichting WesterhaarDigitaal.nl hiervoor niet de financiële middelen heeft, hebben wij ondertussen aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Twenterand gevraagd een eenmalige subsidie te verstrekken. Deze subsidie is bedoeld om de technische infrastructuur weer af te stemmen op de enorme bezoekersaantallen en zodoende de toekomst van WesterhaarDigitaal veilig te stellen.

Natuurlijk hebben wij ondertussen al veel sponsoren, die de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl ondersteunen. Zoals regelmatig door ons werd vermeld, zijn wij zeer dankbaar voor de steun van zoveel bedrijven! Deze sponsorbijdragen maken de reguliere exploitatie van de website mogelijk, maar de bovengenoemde `technische inhaalslag/aanpassing` van de website, kan hiermee niet worden gefinancierd. Natuurlijk hopen wij dat ons subsidieverzoek door de gemeente zal worden gehonoreerd (is in behandeling)! 

Regelmatig krijgen wij ook van bezoekers van onze site, die bijvoorbeeld onze foto`s downloaden voor privégebruik, de vraag wat hiervan de kosten zijn. Natuurlijk kan dit kosteloos, omdat onze stichting juist is opgericht om de lokale (Westerhaarse) bevolking van dienst te zijn, te informeren, te plezieren…..etc.
Uiteraard zijn en blijven vrijwillige bijdragen/donaties altijd van harte welkom en worden ook zeer gewaardeerd. U kunt hiertoe uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer 91.54.44.364, ten name van Stichting WesterhaarDigitaal.nl,  onder vermelding van: donatie
Mocht u (bedrijven) sponsor willen worden, laat ons dat svp weten! U kunt dan bijvoorbeeld een mail sturen naar: redactie@westerhaar.eu(Overigens kunt u hierover meer lezen op onze site, kijkt u hiervoor in het menu onder: `sponsoren en donateurs` )

Dank voor uw steun en wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier