Donatie/sponsoring

0
630


wordtdonateur_100Zoals u heeft kunnen lezen op deze site, is WesterhaarDigitaal.nl  op zoek naar extra financiële middelen om de website opnieuw te laten programmeren, omdat het technische plafond nu eenmaal bijna bereikt is!

Regelmatig krijgen wij ook van bezoekers van onze site, die bijvoorbeeld onze foto`s downloaden voor privégebruik, de vraag wat hiervan de kosten zijn.

Natuurlijk kan dit kosteloos, omdat onze stichting juist is opgericht om de lokale (Westerhaarse) bevolking van dienst te zijn, te informeren, te plezieren…..etc.

Uiteraard zijn en blijven vrijwillige bijdragen/donaties altijd van harte welkom en worden ook zeer gewaardeerd. U kunt hiertoe uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer 91.54.44.364, ten name van Stichting WesterhaarDigitaal.nl,  onder vermelding van: donatie

Het is nu ook mogelijk om je aan te melden via de website
Aan de rechterkant van de site, ziet u in het rood “Wordt donateur” staan.

Als u daar op klikt kunt u uw gegevens invullen en bent u meteen donateur van WesterhaarDigitaal.nl
U bent al donateur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl voor EUR 5,= per jaar en hiermee geeft u aan de website te willen ondersteunen!

Mocht u (bedrijven) sponsor willen worden, laat ons dat svp weten! U kunt dan bijvoorbeeld een mail sturen naar: redactie@westerhaar.eu(Overigens kunt u hierover meer lezen op onze site, kijkt u hiervoor in het menu onder: `sponsoren en donateurs` )

Dank voor uw steun en wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier