Donateurs/vrijwillige bijdrage/sponsoring

0
641

donatie_121Wellicht is het u al opgevallen, dat de website soms erg traag is. Dit heeft niets te maken met uw computer, echter alles met de massale toeloop van mensen die `onze` website bezoeken. 
Echter ook u kunt ons helpen. Wanneer u ergens op een link op de website klikt en deze wordt niet direct geopend betekent dat, dat u in een wachtrij bent geplaatst. Wij verzoeken u dan niet nogmaals te klikken, omdat dan de wachtrij alleen maar langer wordt.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor de medewerking.

Onze site zal op korte termijn ingrijpend moeten worden aangepast en hiervoor zullen wij een bedrijf moeten inschakelen, die hiervoor forse kosten van programmeren in rekening zal brengen. Aangezien Stichting WesterhaarDigitaal.nl hiervoor niet de financiële middelen heeft, hebben wij ondertussen aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Twenterand gevraagd een eenmalige subsidie te verstrekken. Deze subsidie is bedoeld om de technische infrastructuur weer af te stemmen op de enorme bezoekersaantallen en zodoende de toekomst van WesterhaarDigitaal veilig te stellen.

Natuurlijk hebben wij ondertussen al veel sponsoren, die de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl ondersteunen. Zoals regelmatig door ons werd vermeld, zijn wij zeer dankbaar voor de steun van zoveel bedrijven! Deze sponsorbijdragen maken de reguliere exploitatie van de website mogelijk, maar de bovengenoemde `technische inhaalslag/aanpassing` van de website, kan hiermee niet worden gefinancierd. Natuurlijk hopen wij dat ons subsidieverzoek door de gemeente zal worden gehonoreerd (is in behandeling)! 

Regelmatig krijgen wij ook van bezoekers van onze site, die bijvoorbeeld onze foto`s downloaden voor privégebruik, de vraag wat hiervan de kosten zijn. Natuurlijk kan dit kosteloos, omdat onze stichting juist is opgericht om de lokale (Westerhaarse) bevolking van dienst te zijn, te informeren, te plezieren…..etc.
Uiteraard zijn en blijven vrijwillige bijdragen/donaties altijd van harte welkom en worden ook zeer gewaardeerd. U kunt hiertoe uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer 91.54.44.364, ten name van Stichting WesterhaarDigitaal.nl,  onder vermelding van: donatie
Mocht u (bedrijven) sponsor willen worden, laat ons dat svp weten! U kunt dan bijvoorbeeld een mail sturen naar: redactie@westerhaar.eu(Overigens kunt u hierover meer lezen op onze site, kijkt u hiervoor in het menu onder: `sponsoren en donateurs` )

Dank voor uw steun en wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier