Digitale kunstmuur in de hal van het gemeentehuis van Twenterand.

0
659

De Kunstkring Westerhaar gaat voor de gemeente Twenterand een digitale kunstmuur bouwen. Dat gebeurt in de vorm van een groot beeldscherm waarop kunstenaars en lesgroepen uit de gemeente hun werk kunnen presenteren. Een aantal kunstenaars is via mail uitgenodigd zich in te schrijven. Omdat lang niet iedereen bekend is bij de samenstellers van deze “muur’, wordt iedereen die op beeldend gebied werkzaam is gevraagd zich aan te melden. Dat kan via het inschrijfformulier van de Kunstkring Westerhaar, www.kunstkringwesterhaar.nl . Daar kan men ook alle informatie zien over dit project. Ook is daar een forum waarop gediscussieerd kan worden.

Introductie scheiding

Om de kwaliteit te waarborgen is een ballotagecommissie ingesteld van kunstenaars binnen en buiten Twenterand.
Kunstenaars uit alle disciplines zijn welkom. Dat kan variëren van schilderen, tekenen, grafisch werk , fotografie tot ruimtelijk werk, beelden, keramiek e.d.
Het is de bedoeling in mei de kunstmuur officieel te openen. Enige haast is dus geboden.
Inwoners van Twenterand kunnen dan kennis maken met werk van plaatselijke kunstenaars. Ook is dan zichtbaar waar mogelijkheden zijn om zelf lessen te volgen. Vooral ook door de kinderen van Twenterand.
De Kunstkring Westerhaar hoopt hiermee bijgedragen hebben aan het verbinden van kunstenaars uit alle kernen van de gemeente.
Hens Runhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier