Dez/WvM haalt verpletterend uit tegen Dc Rijnsburg

0
1265

In de vijfde ronde van de nationale clubcompetitie heeft dez/WvM met enorme cijfers gewonnen van dc Rijnsburg. In eigen huis wonnen de Westerhaarders met maar liefst 17-3.
Voordat de overwinnings-storm ging razen werd er nog eerst een vredige remise getekend tussen Bremmer en Aalberts. Daarna barstte de storm los. Eerst was het Barkel die in een klassiek duel wist te profiteren van enkele misgrepen van Rijken. Anders was het bij Twiest die zijn tegenstander Kromhout met sterk spel geleidelijk naar een nederlaag speelde. Jan van Dijk had het geluk dat tegenstander Schoneveld niet goed op de klok lette en in remise-stand door de vlag ging.
Salome speelde geen beste opening tegen De Mooij en liep de hele partij achter de feiten aan en kon dan ook niet op meer rekenen dan een remise.

Introductie scheiding

Wirny wist in een sterk gespeelde scherpe opening reeds winnend voordeel te behalen tegen Richard Meijer en wist dat voordeel ook in 2 punten te verzilveren. Mol wist het kopman Dusseldorp moeilijk te maken in een klassiek duel, maar dit was bij verre niet genoeg voor de winst met remise als gevolg. Herman Hilberink veegde met sterk spel Hollander van het bord terwijl Wong juist nog na een slechte opening alle zeilen wist bij te zetten om toch nog te winnen. Gerbrand Hessing zette de kers op de overwinningstaart door met een goede aanvals-partij van Hogewoning te winnen. Westerhaar staat door deze overwinning vierde in het klassement met 2 punten achterstand slechts op de koploper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier