De VVD op 12 juli 2011 in de Klaampe

0
529

De VVD Twenterand wil nog beter en makkelijker in gesprek komen met de bewoners van Twenterand en gaat hiervoor de komende maanden “on tour” Fractie en bestuur houden de komende maanden open spreekuren op diverse locaties in de grotere kernen.
Chris Walraven, fractievoorzitter: “Wij willen het de bewoners zo makkelijk mogelijk maken om met ons in gespek te gaan en daarom gaan we een rondje door Twenterand maken.

Introductie scheiding

Iedereen die wat op zijn of haar hart heeft krijgt de gelegenheid om dit met ons op een ontspannen en informele wijze te bespreken of kenbaar te maken. Wij willen praten over alles wat onze inwoners bezig houdt en ik hoop dat ook de bewoners, die het totaal niet met ons eens zijn, hier gehoor aan zullen geven. Luisteren naar elkaar, met respect voor ieders standpunt, geeft een toegevoegde waarde en kan over en weer leiden tot meer begrip.”
De inloopavonden hebben een open karakter en afspraken hoeven er vooraf niet gemaakt te worden. Zowel de fractie- als de bestuursleden nemen volop de tijd om met iedereen uitgebreid van gedachten te wisselen. Door deze tour door Twenterand hoopt de VVD de politiek wat dichter bij de mensen te brengen.

 

Op 12 juli is de VVD aanwezig in kulturhus de Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk van 19.30 tot 21.30 uur.

Voorzitter Jan Veerenhuis: “Door het organiseren van deze VVD tour door Twenterand brengen we de politiek dichter bij de mensen en dat is in deze tijd van forse bezuinigingen heel belangrijk, want iedereen krijgt er mee te maken. De VVD heeft een politieke mening en laat die ook regelmatig en duidelijk horen. Het is een goede zaak om hier tegenover de mensen waar het echt om gaat verantwoording over af te leggen.”

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier