De Strijdbijl is nog niet begraven in Westerhaar.

0
972

strijdbijl.jpgJaren geleden werd het nummer ‘Mooi Man’ gezongen en in dat lied kwam ook de zin voor: ‘Het leven dat is één groot feest’……….. En dit motto, uit het lied van de band ‘Mannenkoor Karrespoor’, is leidend voor de Oranjevereniging Westerhaar – Vriezenveensewijk bij de organisatie van alweer de tweede editie van ‘De Strijd’. De ouderwets gezellige zeskamp in een modern jasje.

Dat het enorme succes van de eerste editie dit jaar een vervolg krijgt, is een logische stap volgens de Oranjevereniging, die ook dit jaar de samenwerking met Kulturhus De Klaampe en korfbalvereniging SDO is aangegaan. ‘We zitten sinds september van vorig jaar aan tafel om ‘De Strijd’ vorm te geven”, aldus voorzitter Herman Wessels van de Oranjevereniging. “Natuurlijk zijn we afhankelijk van de teams die zich moeten gaan opgeven.

Introductie scheiding

 We hebben er voor gekozen om hetzelfde bedrag als vorig jaar te hanteren voor de inschrijving (€ 49.00) en daarvan krijgen de teams € 25.00 terug in de vorm van consumptiemunten. Maar behalve het aantrekkelijke bedrag is het eigenlijk veel belangrijker dat je met je team een waanzinnige en goed georganiseerde dag beleeft. We proberen als vereniging door het jaar heen mooie en bijzondere activiteiten te organiseren die mensen samenbrengen en ‘De Strijd’ is er nu ook een die in dat rijtje past”.

Dit jaar bestaat de vereniging maar liefst 130 jaar en binnenkort krijgen alle inwoners van Westerhaar – Vriezenveensewijk een schrijven in de bus waarop meer informatie te vinden is. Teams die zich nu al willen opgeven voor ‘De Strijd’ kunnen een mailtje sturen naar info@oranjeverenigingwesterhaar.nl ,de website raadplegen op: www.oranjeverenigingwesterhaar.nl of kijken op: www.facebook.com/oranjeverenigingwesterhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier