De Stichting AED Westerhaar bedankt burgerhulpverleners

0
683

logo-stichting-aed-westerhaar-1.jpgRecentelijk zijn er inwoners van Westerhaar het slachtoffer geworden van een circulatiestilstand.
Het feit dat er meerdere malen een reanimatie/AED inzet is geweest binnen 2 dagen doet ons allen weer beseffen dat er op elk moment van de dag directe levensreddende hulp noodzakelijk kan zijn . En dan is het heel belangrijk dat er direct mensen zijn en er een AED netwerk is waarop je direct kunt rekenen.
Deze mensen heten burgerhulpverleners en zijn bereid direct te starten met reanimatie zodra zij hiervoor een oproep (SMS) krijgen. Zij kunnen er samen met de AED’ s voor zorgen dat de slachtoffers een zo groot mogelijke kans krijgen de circulatiestilstand te overleven.
De Stichting AED Westerhaar wil de betreffende burgerhulpverleners bedanken voor hun inzet en het feit dat zij zonder enige twijfel direct reageerden op een sms van HartslagNU om de medemens een overlevingskans te geven.
Als stichting AED Westerhaar zijn wij trots op deze mensen en op dit netwerk dat wij met uw hulp voor Westerhaar hebben mogen realiseren en ook onderhouden.
Mochten er mensen zijn die vragen hebben omtrent het AED netwerk in Westerhaar of over reanimatie, neem dan laagdrempelig contact met ons op. Ook als u ook burgerhulpverlener wilt worden, er zijn er immers nooit genoeg.
www.aedwesterhaar.nl
Stichting AED Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier