De opening van het Kultürhus is op 23 mei.

0
1104

De opening van het Kultürhus is op 23 mei. Het officiele gedeelte zal bestaan uit een aantal praatjes van gemeenteambtenaren met daarna een open huis.
Het formele programma is voor de gebruikers en het open huis is voor iedereen. Hier zal middels de pers en nieuwsbrieven e.d aandacht aan worden besteed. De gemeente heeft deze organisatie in handen.

In september echter wordt er een activiteitenweek georganiseerd voor Westerhaar. Dit programma wordt in elkaar gezet door een stuurgroep. Deze bestaat uit; bestuurder van kultürhus, st.welzijn twenterand, st. cultuur twente, bibliotheek, de sport en de muziekschool twente. Allen gebruikers van het Kulturhus.
De activiteitenweek zal plaatsvinden van 24 tot 29 september. Er is inmiddels een draaiboek klaar en we zijn begonnen met het invullen van een programma voor alle bewoners in de leeftijd van 0 tot 90 jaar. Er zal een activiteitenboekje worden gemaakt, die gepresenteerd wordt aan scholen,verenigingen e.d.. Er zijn fondsen aangeschreven, zodat we een mooi aanbod kunnen maken voor jong en oud. Er zal op het gebied van muziek, dans, sport,theater, gezondheid en andere cultuur van alles te beleven zijn.
Binnenkort meer informatie op deze site van en voor Westerhaar-Vriezenveensewijk.
(Zie bij “Tekst, Beeld ,Geluid` -Opening Kulturhus)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier