De Johanneshoeve wint Zoover Award Gold

0
854

johanneshoeve01.jpgOp 22 april heeft de beoordelingssite Zoover.nl de Zoover Awards voor 2015 uitgereikt. Ook De Johanneshoeve heeft een award in ontvangst mogen nemen. Vanaf 2010 is de Johanneshoeve uitgegroeid tot een uniek vakantieverblijf en Bed & Breakfast in de gemeente Twenterand.
Op de website www.zoover.nl hebben inmiddels zo’n 62 mensen een beoordeling gegeven aan de Johanneshoeve. Zij beschrijven het verblijf onder andere als ‘erg landelijk en zeer rustig gelegen’ en ‘een voorbeeld van onthaasten’. De combinatie van de rust en ruimte rondom de accommodatie en de gastvrijheid van de eigenaren blijkt bij de gasten in goede aarde te vallen, die uitgedrukt wordt in hoge beoordelingen.

Afgelopen dinsdag heeft de familie Schipper, uit handen van de directeur van Zoover, een Zoover Award mogen ontvangen binnen de categorie ‘appartementen’. Zoover is een internationale vakantiebeoordelingssite waarop duizenden accommodaties, hotels en appartementen kunnen worden beoordeeld.

Introductie scheiding

 Elk jaar kunnen gasten een verblijf beoordelen, waarvan de beste binnen Nederland beloond worden met een Zoover Award.
Momenteel wordt de oude werktuigenschuur verbouwd, zodat vanaf medio 2015 de Johanneshoeve ook beschikt over ruime 2-persoons B&B/hotelkamers.
Uit onderzoek van Zoover is gebleken dat Overijssel in de top 5 van provincies staat, met de meest Zoover award winnaars.

 

Voor meer informatie over de Johanneshoeve kunt u kijken op www.dejohanneshoeve.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier