De Grote Westerhaar Quiz

0
2302

Save the date: 6 februari 19:00 uur

6 februari om 19:00 uur start digitaal de Grote Westerhaar Quiz met Gijs Nillessen als presentator. Je kunt hieraan gewoon deelnemen met je mobiele telefoon. In de quiz komen allerlei vragen over dit mooie dorp aan bod.

Hoe werkt het?
Om deel te nemen meld je je aan op www.vvvoorwaarts.nl/westerhaarquiz. Bij de aanmelding kun je tevens ‘lockdown pretpakketten’ kopen. Er is keuze uit bier-, wijn- of frispakketten. Een pakket kost €20,- en quizdeelname zit erbij in. In het bierpakket zit van eigen label “Wieke Bier” het pilsbiertje “Turfsteker” en het donkerblondbiertje “’n Twistveentje”.

Binnen een straal van 20 km van het clubhuis brengen we de pakketten rond. Mocht je alleen willen deelnemen aan de quiz dan zijn de kosten €5,-. Na aanmelding word je geïnformeerd over hoe deel te nemen aan de quiz en nemen we contact op voor de bezorging van het lockdown pretpakket.

We gaan voor goud!
Lockdown of niet, we gaan het jaar 2021 goed beginnen! Ga jij er met de omafiets ter waarde van €350,- vandoor? Meld je aan en maak er een mooi’n oamp van.

Meer informatie nodig? Stuur een mail naar secretariaat@vvvoorwaarts.nl of bel onze clubhuisbeheerder Jordy Niks: 06 132 729 17

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier