De fakkel is overgedragen! — !! Video is geplaatst !!

0
1115

img_8056_640x480_583Vanmiddag kwamen de organisatie/vrijwilligers van 150 jaar Vroomshoop, onder begeleiding van de jubileumtruck vanuit Vroomshoop aangewandeld.  In hun handen de fakkels met  de eeuwige vlam van de volksfeesten, die werden overgedragen aan het bestuur van Stichting 125 jaar Westerhaar.

Het bestuur van 125 jaar Westerhaar, stond hen al op te wachten op het feestterrein met oliebollen (aangeboden door bakkerij Slomp) en gezellig brandende lampjes. Iedereen stond mooi droog onder de partytent welke door Gerrits tuinmeubelen beschikbaar werd gesteld.

In de toespraak van voorzitter Reijer Dooijeweerd uit Vroomshoop werd Westerhaar een mooi en geweldig feestjaar toe gewenst.  Rosita van der Kruk complimenteerde Vroomshoop met het goed georganiseerde jubileumjaar en deelde de symbolische pluim uit. Westerhaar ontving van de Vroomshoopse organisatie een fraaie en tevens lekkere taart en vervolgens  werd er getoost met drank dat was meegenomen uit het ons naburige dorp.

De fakkel werd overgedragen aan voorzitter Rosita van der Kruk van stichting 125 jaar Westerhaar.  Met deze symbolische handeling werd het onvergetelijke jubileumjaar van het 150-jarige Vroomshoop afgesloten en dat van Westerhaar aangekondigd. Het Westerhaarse feest zal op het feestterrein aan de Schuineweg op 2  januari officieel worden geopend tijdens de jubileum-openingsreceptie. 

De foto`s kunt u vinden in het fotoalbum en de video staat in het videoalbum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier