De biljarters van Holthuis liggen op titelkoers.

0
739

biljarten

De titel in de RHS-biljartcompetitie kwam afgelopen week een stuk dichterbij voor de biljarters van Holthuis B. Zelf won het team van de biljarters de Brug A terwijl de naaste concurrent Nieuwoord A verrassend verloor. Tegen de ploeg van De Driesprong trokken de biljarters van Nieuwoord afgelopen weekeinde aan het kortste eind. Het verschil tussen beide teams groeide daardoor naar elf punten.

Het Vroomshoopse team van MCC klom naar de gedeelde derde plaats door overtuigend te winnen van het biljartteam van Heujmansbelt B. De Brug B behaalde ook een zege met de maximale score tegen de dames van Nieuwoord B. Het andere damesteam in de competitie, Veenlust B, zorgde voor een grote verrassing. Het versloeg het team van titelverdediger Holthuis A met grote cijfers. De dames, die vorig seizoen nauwelijks wisten te winnen, lieten hiermee zien dat zij enorm hebben bijgeleerd. Nu is het team voor elke ploeg een moeilijke te bedwingen tegenstander.

In de KOT-competitie behaalde KOT een ruime overwinning op hekkensluiter Holthuis C. Daardoor behield het team de koppositie. De Eendracht B klom naar de tweede plaats door een monsterscore tegen WVV A. Het team passeerde hiermee De Eendracht A dat verrassend onderuit ging bij WVV B. Aahoes zette haar opmars van de laatste weken voort door de ploeg van De Brug aan de zegekar te binden. Door de overwinning wisten de biljarters uit Aadorp het team van De Brug op de ranglijst te passeren. Quick A speelde evenals het team van De Koning twee wedstrijden. Dat gebeurde het afgelopen weekeinde met wisselend succes. Er werd namelijk een keer gewonnen en de ploegen moesten ook een verlieswedstrijd incasseren. De ploegen van De Koning en Quick staan nu op een gedeelde vijfde plaats achter koploper WVV B. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier