Damnacht van Westerhaar

0
972

logo_dammers_sm_131_04Witte van Moort houdt weer Damnacht van Westerhaar

In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 december houdt damclub Witte van Moort voor de zesde maal in successie de Damnacht van Westerhaar in haar clublokaal aan de Asterstraat. 
 
Onder het motto `Als vanouds de gezelligste damnacht van Nederland` zullen weer vele dammers de strijd aangaan, niet alleen tegen elkaar maar ook tegen de slaap en de vermoeidheid. Er zal ook dit jaar gestreden worden in drie klassen: de hoofd-, eerste en tweede klasse. Nadat de eerste vier edities allemaal door Afrikaanse deelnemers waren gewonnen, werd deze traditie vorig jaar doorbroken door Bennie Provoost uit het Zeeuwse Aagtekerke.

Lokaal favoriet Marino Barkel hoopt na de tweede prijs van vorig jaar nu de titel binnen te halen. De speler uit Vriezenveen, die dit jaar verkaste naar Hiltex Amsterdam om zijn carriere nieuw leven in te blazen doordat hij bij deze vereniging training krijgt van wereldkampioen Alexander Tzisjov, heeft een speciaal plekje in het hart van de Westerhaarse damvereniging.

Het toernooi begint vrijdag 28 december om 21 uur en zal duren tot zaterdagmorgen 29 december 8 uur. De zaal is vrijdag vanaf 20 uur open. Het speeltempo is tien minuten per speler per partij. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro en men kan zich tot woensdag 27 december opgeven per mail bij ghessing@yahoo.com of via tel. 06-55 71 79 84. Ook kan men zich opgeven op de website van de damclub: www.damclubwittevanmoort.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier