Dammers jeugddamclub Witte van Moort in goede vorm

0
695

logo_dammers_smZaterdag 9 Oktober was het de 2e speelronde in de Provinciale jeugddamcompetitie om de PODB-Cup.

Deze keer was de organisatie in handen van de Dedemvaartse damvereniging DDD. Met een wat tegenvallend deelnemersveld van 36 dammers-(sters) werd er flink gestreden in de diverse categorien.
Jeugddamclub Witte van Moort uit Westerhaar was deze keer maar vertegenwoordigd met 5 jeugdleden ivm andere activiteiten, waarvan er in dit sterke deelnemersveld 4 dammers in de prijzen vielen.
In de volgende catgorien waren de prijzen als volgt verdeeld: 

Pupillen: Stefan Middag             2e prijs              
               Youri Jansen               4e prijs              
              Jeffrey Schutte           4e Prijs   

Welpen:  Matthijs Middag           2e prijs              

Voor Dave Schutte was het een zeer spannende middag, de jongste jeugdspeler van de jubilerende damvereniging is nog maar amper lid en mocht direct al laten zien wat zijn kwaliteiten waren.Helaas was de concurrentie hem nog net iets te slim af  en viel hij net buiten de prijzen.         
Met nog 6 ronden te gaan is er nog van alles mogelijk in deze spannende jeugddamcompetitie. De volgende PODB-Cup zal gespeeld worden op zaterdag 6 November in Heino. 
In tussentijd kunnen de jeugdige spelers zich opmaken voor het 50- jarig jubileumtoernooi dat op 23 Oktober zal worden gehouden in het eigen clubhuis van DEZ Witte van Moort in Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier