Dagvoorziening Westerhaar ontvangt bijdrage vanuit Raboprojectenfonds

0
1079

2014-04-dagvoorziening-westerhaar-ontvangt-gift-rabo.jpgDe dagvoorziening van Carintreggeland in Westerhaar kan dankzij een bijdrage uit het Raboprojectenfonds een groot beeldscherm aanschaffen. Zo kan er met de deelnemers aan de dagvoorziening samen gekeken worden naar het nieuws en bijzondere gebeurtenissen maar kan ook het geheugen getraind worden.
Veel deelnemers aan de dagvoorziening hebben geheugenproblemen, waaronder Alzheimer. De medewerkers van de dagvoorziening bieden hen een dagritme/structuur en motiveren hen tot activiteiten en bewegen. Een aantal van hen ziet en hoort slecht. Dankzij het grote beeldscherm kunnen ook zij beter meedoen met activiteiten.
De dagvoorziening is er voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar die door lichamelijke of geestelijke beperkingen niet meer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Omdat ze eenzaam zijn, een lichte vorm van dementie hebben, niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen of op een wachtlijst staan voor een woonzorgcentrum.
Dagvoorziening Westerhaar heeft nog plaatsen voor nieuwe deelnemers. Voor aanmelding of voor meer informatie kunt u bellen met 088 367 70 00 (lokaal tarief).

Bijschrift foto:
Op de foto overhandigt Henri Bakhuis van de Rabobank de cheque aan Herna Wind van Carintreggeland in aanwezigheid van cliënten mevrouw Altena en de heer Smit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier